© 2020 CoachingUP Annelies Driesens

 

NIEUWTJES EN AGENDA

Vrijheid, dat wens ik jou van harte toe!  Vrij voelen alsof je met je parachute door de lucht zweeft... Je vrij voelen betekent voor mij 3 dingen : met een bang hartje een sprong wagen, je kunnen laten meevoeren op de krachtige wind en er niet tegen vechten en je parachute kunnen besturen. Het gaat hier niet om adrenaline-kicks of het willen bedwingen van de natuur. Het gaat hier om samen te werken met de natuur en met de wind, zoals vogels dat doen, terug stijgend en zakkend, glijdend op de juiste windstroom, op jouw tempo. En niet bang zijn door jouw vleugels te sluiten voor krachtige winden. Try to fly like a bird, with wide spread wings! 

Januari 2020
CoachingUP wenst jou een sprankelend jaar 2020 toe! 

CoachingUP  kwam op de nationale radio, JOE FM.  Live op antenne met een stuk van mezelf. Spannend. 
Als je iets wilt verwezenlijken, dan kan je bergen verzetten. Ook al moet je daarvoor soms de gekste dingen doen. Dat maakt het juist zo boeiend én levendig. Mijn drive is mijn grootste supporter en krachtbron. Juist daarom moet ik mijn drive zo goed verzorgen en geven wat het nodig heeft. Actie en rust. Zoals in de natuur. Na het interview ben ik dan ook het bos ingetrokken voor een stevige wandeling. Zalig!

December 2019
CoachingUP op radio Joe FM.

CoachingUP doet burn-out begeleiding in boerderij-omgeving - Piloot project Boerenrustpunt i.s.m. VESB, Groene Zorg, Rurant.

Een aantal boerenondernemers en burn-out coaches engageren zich om een rustgevende plek in te richten op het erf en er burn-out trajecten aan te bieden.

De deelnemende boeren bedrijven waar de coaching zal plaats vinden, zijn gelegen in de gemeenten Ravels, Oud-Turnhout, Arendonk, Retie, Dessel, Mol en Balen.

 

Volg een coaching-traject op de boerderij.

Een erkende coach (VESB) maakt samen met jou een persoonlijk plan van aanpak.

Dat is altijd maatwerk. Meer info over wat burn-out coaching is:

https://www.verenigingerkendestressburnoutcoaches.be/wat-is-een-stress-burn-out-coach/

 

De voordelen van de boerderij (rust, ruimte, groene omgeving, dieren, mee kunnen doen met je handen) worden mee ingezet tijdens het coaching-traject en dragen bij aan het herstel van burn-out.

Je spreekt met jouw coach naar keuze op een boerderij af. De meerwaarde van de boerderijcontext is in de prijs inbegrepen en de coach rekent hetzelfde tarief aan als bij een regulier traject.

September 2019
Aanbod "On the farm".  Heb je een burn-out en wil je graag jouw herstelproces starten op een boerderij? Dat kan vanaf november 2019!

Foto's bevatten veel informatie, veel meer dan woorden.. Dat ideale beeld zien onderweg en een mooie foto nemen, is voor mij pure ontspanning, ik laad ervan op! Ergens wil ik ook inspireren,want in elke omgeving, op elke plaats, met welke weeromstandigheden dan ook, kan je iets moois,iets anders, iets verrassend ontdekken. In elke dag iets moois zien, hoe klein ook, kan echt een groot verschil maken in de beleving van jouw dag!

https://www.instagram.com/anneliesdriesenshsp_coachingup/

Augustus 2019
CoachingUP op instagram

Focus tijdens de zomer op jouw gezondheid! 5-9 augustus 2019 is dé week om dit te doen! 

Summerworkshops CoachingUP : check workshops 

Turning-inYogakamp TURN!

https://turnhoutgroepspraktijk.be/2019/07/01/yogakamp-turning-in/

Juli 2019  
CoachingUP werkt samen met TURN  voor inspirerende workshops