AANBOD VOOR ORGANISATIES

  • Wilt u als organisatie op een creatieve manier een vorming organiseren rond mentale gezondheid en veerkracht van uw medewerkers, zodat ze zich bruisend van energie op uw werkvloer kunnen begeven?

  • Bent u als werkgever of als organisatie nieuwsgierig naar de talenten  van mensen met hoogsensitiviteit op de werkvloer?

  • Wilt u, op een creatieve manier, persoonlijke ontwikkeling en authentiek leiderschap inrichten voor u en uw werknemers, zodat u weet of jullie nog samen op koers zitten en u op uw werknemers kan rekenen?

Waarom zou u dit doen als werkgever?

Om een zo hoog mogelijk rendement te halen uit de samenwerking tussen u en uw werknemers en tussen de werknemers onderling.

Om preventief te werken rond zelfzorg, stress en burn-out zodat langdurige afwezigheden en bijhorende kosten vermeden kunnen worden.

Om uw werknemers te laten kennismaken met out-of-the box denken in de natuur. Dit stimuleert flexibiliteit, openheid, nieuwe inzichten, reflectie en een andere vorm communicatie in uw team.

Elke organisatie is anders, daarom maakt CoachingUP vormingen, aangepast aan uw organisatie.

CoachingUP maakt als organisatie deel uit van een groter geheel  van ondernemers van Organisation of the future. Ze ondertekende ook mee het charter.

Authentiek leiderschap wordt in de vormingen van CoachingUP hoog in het vaandel gedragen.

"Organisation Of The Future is een lerend netwerk van mensen die veranderkracht hebben in hun organisatie. Op een authentieke en kwetsbare manier zoeken we samen naar inzichten over ondernemen, werken en leven in de 21ste eeuw. Zo willen we via een groeiend persoonlijk en gemeenschappelijk bewustzijn duurzame nieuwe organisatieculturen creëren. Om op die manier een hefboom te zijn voor een economie die gericht is op 360° winst".- bron: https://www.ootf.be/

© 2020 CoachingUP Annelies Driesens