WORKSHOPS

Deze interactieve workshops zijn in de eerste plaats bedoeld om te inspireren en bevatten steeds thema's rond mentaal welzijn of verhalen van boeiende mensen hierrond. Je kan fijne mensen ontmoeten, telkens in een gezellig kader! 

 

Yogakamp TURNING-IN : FOCUS OP JOUW GEZONDHEID!  (5 tot 9 augustus 2019)

Wil je deze zomer een hele week detoxen en de focus leggen op je gezondheid en dit dichtbij huis?
Deze workshop maakt deel uit van het yoga-kamp " TURN-IN " bij TURN van 5 tot 9 augustus 2019! Je kan een hele week 's morgens én 's avonds elke dag 1x of zelfs 2x (!) per dag een yogasessie volgen met daaraan gekoppeld miniworkshops zoals deze. Meer info vind je op
https://turnhoutgroepspraktijk.be/…/07/01/yogakamp-turning…/ Kijk zeker ook naar de andere miniworkshops! De summerworkshop Bosbaden vindt plaats NA de yoga- ochtendsessie van 9.15u. Het Stadspark ligt op 15 minuutjes wandelen/10 minuutjes fietsen van de praktijk TURN, Dekenademsstraat, 15, 2300 Turnhout.

Eerst yoga en daarna het bos induiken, een super-ontspannende combinatie! Deze summerworkshop hoeft niet gekoppeld te worden aan de yoga-les, maar het mag! We verwelkomen jullie graag!

wegbos.jpg

Summerworkshop : Bosbaden (Shinrin - Yoku)  

Donderdag 8 augustus 2019 10.45u - 11.45u

Wat?

Deze natuurbeleving tijdens een boswandeling is een eeuwenoude traditie in Japan. Bosbaden is supergezond!
Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat bosbaden de bloeddruk kan verlagen, je stresshormonen kan verlagen, je immuunfunctie kan verhogen en je beter ervan kan slapen! Annelies Driesens begeleidt je in een klein groepje doorheen deze wandeling in het Stadspark van Turnhout. 

Prijs?

Prijs : 5 € voor 1 uur wandeling

Locatie : Hoofdingang Stadspark, Turnhout, Parklaan.

Bij regenweer gaat deze workshop ook door (voorzie dan regenkledij), bij onweer of felle wind wordt deze geannuleerd.

Yogakamp TURNING-IN : FOCUS OP JOUW GEZONDHEID!  (5 tot 9 augustus 2019)

Wil je deze zomer een hele week detoxen en de focus leggen op je gezondheid en dit dichtbij huis?
Deze workshop maakt deel uit van het yoga-kamp " TURN-IN " bij TURN van 5 tot 9 augustus 2019! Je kan een hele week 's morgens én 's avonds elke dag 1x of zelfs 2x (!) per dag een yogasessie volgen met daaraan gekoppeld miniworkshops zoals deze. Meer info vind je op
https://turnhoutgroepspraktijk.be/…/07/01/yogakamp-turning…/ Kijk zeker ook naar de andere miniworkshops! De summerworkshop "Ontwerp je eigen gebruiksaanwijzing". vindt plaats NA de yoga- ochtendsessie van 9.15u en VOOR de yoga-avondsessie van 20u. De combinatie van creatief bezig zijn én yoga is super-gezond! Deze 2 activiteiten samen stimuleren andere hersenfuncties dan de plan/organiseer/pc-modus waar we meestal inzitten! Om een gezond mentaal welzijn én evenwicht te hebben, is het nodig om ook aan deze hersenfuncties aandacht te schenken! We verwelkomen jou graag!

20190705_182616.jpg

Creatieve summerworkshop : Ontwerp je eigen gebruiksaanwijzing!  

Dinsdag 6 augustus 2019

10.30u - 11.30u

      of                    

 19u - 20u

Wat?

Soms is weten hoe je in elkaar zit, heel handig voor jezelf, maar ook voor anderen. Meestal komen we onszelf tegen in periodes van stress of in moeilijke periode van burn-out. In deze workshop doen we een speelse en creatieve poging om een overzicht te krijgen van jezelf.
Voor de meeste huishoudelijke apparaten hebben we een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Hoe het aangaat en weer uit, waar ze voor je kunt gebruiken en waar ze stuk van gaan.
Waarom dan niet eens onze eigen gebruiksaanwijzing maken? Bedenk je eigen regels voor optimaal gebruik en onderhoud en deel ze met wie jij graag ziet! Want hoe meer mensen jouw gebruiksaanwijzing kennen, hoe beter ze jou begrijpen!
En dus: Lees voor gebruik, altijd de bijsluiter :-) 

Prijs?

Prijs : 10 € voor 1u workshop 

Locatie : TURN, Dekenademstraat, 15, 2300 Turnhout

 

Blijf op de hoogte!  

© 2019 CoachingUP Annelies Driesens