top of page
rsz_1rsz_rsz_vdm_0621_closeup_annelies-5 (1).jpg

REFERENTIES

De technieken en inzichten die Annelies mij aanreikte zijn enorm waardevol geweest en helpen mij om na mijn burn out bewuster en makkelijker te leven. Als analytisch persoon vond ik mij niet terug in de 'zweverige' technieken van andere zorgverleners. Ik heb steeds het gevoel gehad dat Annelies haar methodes goed onderbouwde zodat ik hier zin uit kon halen. In slechts enkele sessies hebben we een plan opgesteld met waar ik naartoe wilde en wat ik daarvoor nodig had."

Coachee Hanne

Burn-out coaching

Ik had eerder al eens een loopbaancoaching gedaan, maar na een gesprek met jou voelde ik aan dat er meer ruimte/aandacht was voor mijn persoonlijke ik.

Dat heeft me tot betere inzichten geleid. Ik kan daardoor gerichter zoeken naar een vacature die bij mijn skills passen.

Coachee P. W.

Loopbaancoaching

Ik zit ook nog met het dilemma wat te doen met mijn avondschool. Ik startte deze avondschool op, voordat ik begon met de loopbaanbegeleiding bij jou. We bespraken dit in onze sessies.

In september starten de lessen terug. Gezien mijn huidige werksituatie is het momenteel heel moeilijk combineerbaar met 3 avonden onderwijs.  Want de lessenrooster is best veel en ik weet nu al dat er zware en vele taken zitten aan te komen. En komt daarbij dat ik stil sta bij onze gesprekken en me afvraag of ik hier echt mijn job van wil maken. 

Coachee M.

 

Loopbaancoaching

Annelies durfde dat stukje dieper gaan, naar moeilijkere ervaringen die blijkbaar nog een rol speelden. Dat alleen al, maakte dat ik op een gegeven moment veel opener stond in de coachingsessies en echt dingen over mezelf opstak, zonder dat de sessies echt therapeutisch waren.

Coachee A.

 Hoogsensitiviteit coaching

De menselijke interactie in de coachingsessies, was iets wat ik heel erg apprecieerde bij Annelies. Ik was op zoek naar iemand waarmee ik een wisselwerking kon hebben in ervaringen, en dat vond ik bij haar. De combinatie met natuur en gesprekken, is echt dé meerwaarde van de coachings. Ik weet zeker dat dezelfde sessies in een afgesloten ruimte, bij mij niet hetzelfde effect zouden gehad hebben. Ik kan haar zeker aanbevelen aan andere mensen!

Coachee A. Hermans

Stress coaching

Stap voor stap heb ik mezelf beter leren kennen, en werden mijn talenten beter zichtbaar. Ik heb me nu zelfs ingeschreven voor een toneelcursus, iets wat ik al heel mijn leven graag wou doen, maar waarbij ik nooit die stap durfde zetten. 

Coachee C. H.

 

Hoogsensitiviteit coaching

Annelies heeft me dat duwtje in de rug gegeven, door aan te tonen hoe belangrijk talenten zijn, en hoeveel energie die je kunnen geven.

Annelies werkt niet alleen vanuit psychologische standpunten, maar ook vanuit het lichamelijke, wat ik persoonlijk een echte meerwaarde vind.

Coachee N.

Talentencoaching

Ik contacteerde Annelies omdat ik meer wilde weten over hoogsensitiviteit en de blokkades die ik hierbij ervoer. Ondertussen heb ik bij haar al verscheidene sessies doorlopen en bezorgde ze mij belangrijke inzichten. Ze heeft door in de diepte te werken aangetoond dat die blokkades voornamelijk door mijn jeugd kwamen en heeft me hierbij allerlei tips meegegeven, die ik in de praktijk kan toepassen.

Coachee C.

 

Hoogsensitiviteit coaching

Op rustige momenten denk ik nog terug aan de natuur-ervaringen en gesprekken over mijn persoonlijkheid. Op stressvolle momenten, pas ik de technieken toe die ik in de coachingsessies leerde.  

Coachee V.

Burn-outcoaching

Ik wil je wel nog even bedanken voor de laatste sessie: deze heeft mij al erg geholpen bij de verwerking, denken aan de 'dankbaarheid'...

Coachee N.

Stress coaching

Ze neemt de tijd om je tools aan te bieden, waardoor je kan reageren vanuit je buikgevoel, je echte ik. Voor mij is zij de perfecte coach. Door haar warme, vriendelijke persoonlijkheid voel je je meteen op je gemak. Bovendien is Annelies zelf hoogsensitief, en is ze de perfecte ervaringsdeskundige.

Coachee C.

 

 Hoogsensiviteit coaching

De loopbaansessies blijven wel nog steeds hangen.

Want telkens ik een vacature tegen kom, vergelijk ik deze met wat wij besproken hebben.

Dus als ik iemand ken die nood heeft aan begeleiding, zal ik zeker jou aanraden!

Coachee T.H.

Loopbaancoaching

 

Nu, enkele maanden na ons traject, gebruik ik nog altijd de inzichten en technieken (ademhaling, in de natuur wandelen, oefeningen over mezelf,…). Ook mijn communicatie over mezelf naar anderen toe, is anders geworden, zowel in mijn relatie, alsook in mijn werksituatie. Ik kan ook veel beter mijn emoties langs me heen laten gaan én ik sta steviger in mijn schoenen.

Coachee A. Hermans

 

 

 

 

 

Stress coaching

De coachingsessies waren effectief en missen hun effect niet. De inhoud ervan blijft nog lang nazinderen en ze komen bijna dagelijks bij me op. 

Coachee M.

Stress coaching

En inderdaad, down to earth en in de natuur vindt men de antwoorden om 'gewoon te zijn'...

 

Hartelijke dank voor alles, tot hiertoe,

Ik kwam net op facebook nog een foto tegen...

deed me denken aan m'n werkje in de natuur tijdens onze eerste sessie vorig jaar in september ergens...

 

"nature always finds a way"

Coachee T.

Burn-out coaching

bottom of page